vrijdag 25 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Telersvereniging Vannova presenteert nieuwe huisstijl

Telersvereniging Vannova presenteert nieuwe huisstijl

Telersvereniging VannoVa Master Growers is het nieuwe jaar goed begonnen. De negen chrysantenkwekers presenteren deze maand met trots een vernieuwde huisstijl. Het bijzondere aan de vernieuwde huisstijl is dat te herleiden is door welke VannoVa-kweker de verschillende chrysanten cultivars geproduceerd zijn.

De gouden diamant uit het logo van de telersvereniging is de basis van de vernieuwde huisstijl. Deze vorm komt terug in alle communicatie-uitingen en symboliseert de topkwaliteit chrysanten van VannoVa. De diamantvorm wordt in algemene uitingen in goud en in goudomrand wit afgebeeld. De vernieuwde bloemenhoezen worden echter uitgevoerd in drie kleuren. De derde kleur op de hoes refereert aan de Master Growers achter VannoVa. Iedere kweker heeft zijn eigen unieke kleur, die alleen terug te zien is op zijn hoezen. Op deze manier zijn de chrysanten te herleiden tot aan de productiebron.

René van Kester woordvoerder namens VannoVa: "Onze eenheid in samenwerking, kwaliteit en betrouwbaarheid komt goed tot uiting in ons logo en onze huisstijl. Omdat iedere kweker binnen ons collectief een uniek deel van het VannoVa-assortiment produceert, wilden we ook dat inzichtelijk maken voor onze klanten. Traceability wordt immers steeds belangrijker in onze sector."

Merci
Om de vernieuwde huisstijl en de unieke hoezen te introduceren bij inkopers van groothandelaren en exportbedrijven bezoeken de VannoVa-kwekers hun klanten in de tweede helft van januari persoonlijk. Met onder hun arm een bijzonder verpakte VannoVa-brochure. "We hebben ons met dit nieuwe hoezenconcept laten inspireren door Merci. Zoals zij met verschillende kleuren op de verpakking van de chocolaatjes laten zien welke smaak erin zit, zo laten wij met de verschillende kleuren hoezen zien door welke VannoVa-kweker de betreffende chrysanten geteeld zijn. Onze nieuwe brochure, waarin we onder andere uitleggen welke kleur correspondeert met welke kweker, is dan ook met een knipoog naar Merci verpakt in een fraai vormgegeven doosje", verklapt Van Kester alvast.


15-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS