woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

P. van Dam en Celdomy in het zonnetje gezet door Gerbera United

P. van Dam en Celdomy in het zonnetje gezet door Gerbera United

Afgelopen week heeft Gerbera United twee klanten in het zonnetje gezet. P. van Dam werd uitgeroepen tot 'Klant van het jaar'. De afgelopen twee jaar ging deze titel naar Fleurada. In 2019 heeft P. van Dam de meeste bloemen gekocht bij Gerbera United. Naast de grootste klant is er ook gekeken naar welke klant er het meest gegroeid is in 2019 en dat is Celdomy.

Deze week werden P. van Dam en Celdomy verrast door eigenaren W.P. van den Berg en Dick Kooij met een taart en een gerbera boeket. Gerbera United heeft veel klanten in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Het persoonlijk contact met hen wordt als zeer belangrijk beschouwd en daarom probeert Gerbera United hier veel aandacht aan te besteden. Onder andere dus door klanten in het zonnetje te zetten, zoals deze week. "Met deze actie willen we onze waardering uiten naar haar trouwe klanten. De actie wordt volgend jaar zeker herhaald!", vertellen Van den Berg en Kooij.

Gerbera United is al tien jaar gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment Gerbera's met speciale soorten via de ‘Ambition’-lijn en de "Perfection"-lijn. De "Ambition" collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten, zoals springerige Springs, piepkleine Piccolini's, gekrulde Pasta’s en dromerige Pastini's. De "Perfection"-lijn bestaat uit sterke klassiekers.


 


Leandra de Boef | 15-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS