woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Leliebedrijven onderzoeken mogelijke fusie

Leliebedrijven onderzoeken mogelijke fusie

De leliebedrijven Paauw Lilies, Imanse Quality Lilies en Dutch Lilies onderzoeken een mogelijke fusie. De drie leliebedrijven hebben vandaag, 15 januari een intentieverklaring getekend voor een vergaande samenwerking. Met het tekenen hiervan ligt een fusie in het verschiet, laten de bedrijven weten. Hierover verwachten de drie partijen halverwege dit jaar een definitief besluit te nemen.

Wim-Jan Paauw, Andre Imanse en Klaas Wagenaar tekenen intentieovereenkomst

André Imanse geeft aan dat het een fusie vanuit kracht wordt. "We hebben alle drie sterke en gezonde bedrijven. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en kunnen we de prestaties op de teeltlocaties vergroten"

Door de samenwerking denken de drie bedrijven klanten nog beter te kunnen bedienen met een breder assortiment en een hoger serviceniveau. "Aan de afzetkant worden partijen steeds groter, om aan de wensen van deze partijen te voldoen is onze samenwerking een logische stap" aldus Wim-Jan Paauw. Ook Klaas Wagenaar van Dutch Lilies is positief; ‘Wij moeten nog heel wat werk verzetten, maar halverwege dit jaar hopen wij meer te kunnen vertellen.’

De drie bedrijven zijn gespecialiseerd in de productie van kwaliteitslelies. "We vullen elkaar mooi aan. Niet alleen qua personen maar ook in het assortiment. Bovendien hebben we een mooie geografische spreiding, waardoor we de veilinglocaties goed kunnen bedienen". Paauw is gevestigd in Rijnsburg, Imanse in Lisserbroek en Dutch in Almere.

 


15-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS