vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

MNP Flowers introduceert 12 nieuwe soorten op IPM Essen

MNP Flowers introduceert 12 nieuwe soorten op IPM Essen

MNP Flowers uit Leimuiderbrug introduceert eind van deze maand 12 nieuwe soorten op de IPM in Essen. De nieuwe soorten zijn uitgebreid en zijn klaar voor de introductie. Volgens de veredelaar zijn ze sterk, veerkrachtig en gemakkelijk te verzorgen. “Bovendien zijn ze verbluffend en zullen ze gegarandeerd de harten en tuinen van consumenten in heel Europa veroveren” vertelt Vivianne de Bruin, Brand en PR Manager van MNP Flowers.

De Bruin geeft graag een voorproefje van wat er tijdens de IPM te zien is, maar ze geeft natuurlijk nog niet alles weg.

Granvia Pink Flame | Xerochrysum (Bracteantha)
De Granvia-collectie tovert meteen een glimlach op je gezicht, wanneer je de bloembladen voor het eerst aanraakt. Haar papierachtige en droge bloemblaadjes maken het bijna moeilijk te geloven dat de Granvia-bloemen echt zijn. Granvia is een verzameling van Xerochrysum (Bracteantha) met ongewoon grote, lang goedblijvende bloemen. Vorig jaar introduceerde MNP Flowers de succesvolle Granvia Gold, die dit seizoen beschikbaar zal zijn voor retailers. Dit jaar voegen ze een nieuwe kleur toe aan de collectie: Pink Flame. Een felle kleur die garant staat voor instant happiness.

Senetti Kobalt Blue en Super Blue| Pericallis (Senecio)
Senetti is een vroegbloeiende must-have die verkrijgbaar is in een breed scala aan knallende lentekleuren. Het is een Senecio-type met grote felgekleurde bloemen die tot drie maanden bloeien. Een sterke plant die gemakkelijk te onderhouden is en floreert in zowel warme als koudere klimaten. Op IPM worden de nieuwe kleuren Super Blue en Kobalt Blue geïntroduceerd. 

Sundaville MiMi Pink | Mandevilla (Dipladenia)
De nieuwe Sundaville MiMi-collectie bestaat uit super vroeg bloeiende en compact groeiende Mandevilla, die perfect geschikt zijn voor kleine potten. De planten kunnen zonder ondersteuning gekweekt worden, omdat ze slechts tot 12 centimeter groeien. Ze zijn gemakkelijk uit te zetten en gemakkelijk te kweken en bovendien zijn ze verbluffend mooi. Bij MNP is bekend dat klanten op de MiMi in Pink zaten te wachten. En die presenteren ze dus graag op de IPM.

De overige nieuwe soorten zijn samen met deze vier te zien in de stand van MNP Flowers in hal 1, stand C33
 


16-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS