donderdag 28 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Plantarium kiest voor duurzame toekomst als groen platform

Plantarium kiest voor duurzame toekomst als groen platform

Plantarium slaat een nieuwe weg in met een nieuwe formule, die aansluit op trends in de markt, en een digitaal platform voor het matchen van de markt en producenten. Hiermee kiest de beurs voor een duurzame toekomst als groen platform.

De organisatie van de beurs wil zowel de beurs als het nieuwe platform aantrekkelijker maken voor een bredere doelgroep. Het slaat een brug naar doelgroepen met interesse voor internationale trends in de sector. “Denk bijvoorbeeld aan architecten, die inspiratie komen halen én brengen over de groene stad,” aldus Jan Willem Griep, voorzitter van Plantarium.

Er liggen kansen voor het aantrekkelijker maken van Plantarium voor specifieke doelgroepen, blijkt uit kwalitatief onderzoek tijdens de beurs. De organisatie wil het hele jaar door kunnen inspelen op trends in de sector. Zoals de sterke ontwikkeling in functioneel groen, die interessant is voor planologen en beleidsmakers. Dat gaat Plantarium doen als gids en verbinder, door nauwere samenwerking met andere organisaties binnen en buiten de branche, zoals nu ook al met GROEN-Direkt.

De organisatie besteedde de afgelopen maanden aan koersbepaling en het herinrichten van de organisatie om de nieuwe koers mogelijk te maken. Hierin werkte het samen met Beewan, een bedrijf dat gespecialiseerd is in beurzen, beursdeelnames en het rendement daarvan voor zowel organisatie als deelnemers. Plantarium en Beewan gebruiken de komende maanden om de nieuwe koers verder vorm te geven. 


17-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS