vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Comfort Plant Group verder onder nieuwe naam

Comfort Plant Group verder onder nieuwe naam

Na precies twintig jaar gaat Comfort Plant Group verder onder een nieuwe naam. De verkooporganisatie van bijna 30 kwekers heet met ingang van dit jaar ‘The Green Brand Factory’. De nieuwe naam komt voort uit het verschoven accent van de verkooporganisatie. Het introduceren en ondersteunen van merken is uitgegroeid tot een prominente pijler van het samenwerkingsverband.

De rol van marketing is steeds groter geworden. Waar Comfort Plant Group in 2000 startte als een van de eerste verkooporganisaties in de sierteelt en onder die naam aangesloten kwekers begeleidde bij het vermarkten van hun producten, is in twee decennia tijd het aantal kwekers bij de groep fors gegroeid en is de dienstverlening deels verschoven. Als ‘The Green Brand Factory’ wil de organisatie daarom het accent meer op de merkontwikkeling leggen. 

Momenteel worden de producten al onder een aantal verschillende merken verkocht, zoals bijvoorbeeld het huismerk MoreLIPS. Ook gaat The Green Brand Factory door met waar het twintig jaar allemaal begonnen is: Het promoten van eigen merken van de aangesloten kwekers.

Nieuw is dat The Green Brand Factory zich meer gaat richten op custom made conceptontwikkeling. Exporteurs en/of retailers kunnen een merk op maat laten ontwikkelen. De groep neemt daarbij alle werkzaamheden uit handen, zoals het creëren van een naam, het ontwerpen van een merkuitstraling en het ontwikkelen van een marketingcommunicatieplan.

 


17-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS