vrijdag 25 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Floral Trade Group heeft Gebr. Barnhoorn Bloemenexport overgenomen

Floral Trade Group heeft Gebr. Barnhoorn Bloemenexport overgenomen

Floral Trade Group heeft Gebr. Barnhoorn Bloemenexport B.V. uit Rijnsburg overgenomen. Sinds 1 januari is de bloemenexporteur geïntegreerd in dochteronderneming Zyon. De Aalsmeerse vestiging van Zyon en Barnhoorn is tegelijkertijd verhuisd naar een nieuw gezamenlijk pand.

Hiermee is de toekomst van het Rijnsburgse bloemenbedrijf geborgd. “We voelden de verantwoordelijkheid voor onze vaste medewerkers en zochten daarbij naar een bedrijf dat bij ons past. Daarnaast hebben we baat bij de ondersteuning op het gebied van ICT, HR, Marketing, Sourcing, Finance en Logistiek” vertelt Jan Barnhoorn.

Zyon Rijnsburg is gevestigd in hetzelfde pand als Jack Heeringa, dat ook onderdeel is van de Floral Trade Group. Martijn van Noort, directeur van Zyon/Floral Trade Group, over de overname: “Ik ben blij dat Barnhoorn onderdeel wordt van Zyon, omdat op die manier de toekomst van het bedrijf, de klanten en de medewerkers geborgd is. Daarnaast ben ik persoonlijk trots, aangezien zij de mooiste boeketten van Rijnsburg en omstreken maken!”

V.l.n.r.: Jacques Barnhoorn, Jan Barnhoorn, Martijn van Noort (Zyon/Floral Trade Group), Wim van der Plas (CEO Floral Trade Group)

Ook CEO Wim van der Plas is enthousiast over de nieuwe verwelkoming binnen de familie: “We hebben veel vertrouwen in de gebroeders Barnhoorn en hun team. Ze danken hun succes aan het maatwerk wat ze voor hun retailklanten bewerkstelligen. Met deze kennis en ervaring is dit bedrijf een absolute aanwinst voor de groep. Deze ontwikkeling ligt in lijn met de nieuwe strategie van Floral Trade Group, waarin is vastgesteld dat we middels het integreren van nieuwe bedrijven binnen de familie ons willen focussen op retail, vakhandel en e-tail.” 

 


20-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS