dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Addenda met twee stands op IPM Essen

Addenda met twee stands op IPM Essen

Telersvereniging Addenda pakt volgende week tijdens de IPM Essen dubbel uit. De telersvereniging staat net als voorgaande jaren in hal 8, stand 8A6‐1, maar dit jaar is er een extra stand in hal 1, stand 1B12, in het Holland Paviljoen.

In beide stands staan de Addenda producten Campanula en Maori in de spotlights. Laatsgenoemde werd vorig jaar op de IPM geïntroduceerd als nieuwe productgroep en won de “Show Your Colours Award 2019”. Een mooie start voor Maori. Dit jaar presenteert de telersverening een “huiskamer” met de 3 Maori varianten Green‐, Silver‐ & Little leaf. De Maori is een trendy en unieke plant, welke perfect past in een industriële, minimalistische stijl. ‘Less is more’, is bij deze takvormige plant de perfecte uitdrukking.

Echter door het bescheiden groen, brengen de planten veel sfeer aan de ruimte en geven ze vertaling aan natuur. Maori is geschikt voor zowel binnen als buiten.De uitbundige bloemenpracht van Campanula Ambella en Adansa zorgt voor twee kleurrijke stands. Door de variaties en kleuren passen ze in verschillende huis & tuinstijlen.Telersvereniging Addenda werd in 2007 opgericht. Een aantal kwekers besloten onderling te gaan samenwerken om betere resultaten te bereiken. Het gaat om een partnership opbouwen en gezamenlijk een lange termijn doelstelling hebben. Dat is de kern. De telersvereniging telt nu 16 leden in Nederland en België en heeft 6 licentiehouders in Europa. 


Le | 22-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS