donderdag 9 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

Red Bull Formule 1 tussen de kassen én bij FloraHolland

Red Bull Formule 1 tussen de kassen én bij FloraHolland

Afgelopen zondag 26 januari waren de tuinderslaan Bruidsbogerd in Naaldwijk en in de hal van FloraHolland ter hoogte van Noviflora even het "circuit" voor de Formule 1. Twee machtige bolides van Red Bull Racing reden er vol gas voor een promotiefilm voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort op 3 mei van dit jaar. Gerberakwekerij Florein had hierbij zelfs de eer om de bolides ook binnen te mogen ontvangen. 

De afgelopen dagen nam Red Bull Racing op verschillende plekken in Nederland promotiefilmpjes op voor de Dutch Grand Prix. De sierteelt mocht wat Red Bull Racing betreft natuurlijk niet ontbreken in dit stukje promotie van waar een klein land groot in is! Tweede oudere F1-wagens van Red Bull, met schreeuwende V8-motoren trokken op elke locatie de aandacht. De bestuurders van de wagens waren helaas niet Max Verstappen en Alexander Albon, maar twee ingehuurde coureurs die hun helmen niet afdeden.

Een dag eerder, op zaterdag 25 januari, waren Maasland en de Rotterdamse haven het terrein van de racewagens. Naar verluid worden er later ook nog opnames gemaakt in Amsterdam en Scheveningen. Hierover wordt, net als over de opnames van 25 en 26 januari, weinig bekend gemaakt om een te grote toeloop van toeschouwers te voorkomen. Ondanks dat deze opnames niet bekend gemaakt waren, stonden er in Westland langs de route flink wat liefhebbers om een glimp op te vangen van de Red Bull vrachtwagen met daarin de racewagens.

foto's: still uit video Westlanders.nu


Leandra de Boef | 27-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws



2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS