vrijdag 25 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart 2020 zetten de deelnemers aan het Tulip Trade Event hun deuren open. Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Met de deelname van bollen- en knollenexporteur C. Steenvoorden BV uit Hillegom komt het totaal aantal deelnemende bedrijven tijdens deze editie uit op dertien.

Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens het Tulip Trade Event een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse tulpenveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. De deelnemende bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En net als voorgaande jaren zal het Tulip Trade Event ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties.Vooral voor buitenlandse bezoekers is het fijn dat zij in korte tijd 13 open dagen kunnen bezoeken. Doordat zij zonder afspraak binnen kunnen lopen bij de deelnemers, is het Tulip Trade Event een laagdrempelig en zeer gewaardeerd evenement. Op de bedrijven is niet alleen gelegenheid om het assortiment te bekijken; er is ook veel ruimte voor persoonlijke gesprekken. Deelnemers laten bovendien vaak niet alleen hun tulpen zien, maar ook aanverwante producten, zoals bloembollen op pot. Bezoekers aan het Tulip Trade Event weten dan ook zeker: zij gaan naar huis met heel veel informatie en inspiratie.

De dertien deelnemende bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen. 


27-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS