woensdag 8 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

Master Classes Plant Design

Master Classes Plant Design

In het kader van de eerder aangekondigde content-campagne Plant Design van Bloemenbureau Holland zijn drie online master classes gemaakt. Plant Design, "de kunst en wetenschap waarmee een interieur verbeterd wordt door middel van een levend designobject om een gezondere en mooiere leefomgeving te creëren."

"Om planten van een decoratiestuk naar een designwaardig interieurobject te tillen, dienen ze een hoofdrol te spelen en de eer en status toebedeeld te krijgen die planten verdienen. Geef planten een zelfde rol als je onmisbare meubels. Start bij de inrichting van je huis maar eens met de planten en voeg daarna pas andere interieurartikelen toe. Planten zien als designobjecten dus, design door Moeder Natuur."

Drie masters, die alle drie op hun eigen manier met planten en design omgaan, delen in korte masterclasses van 5 minuten hun visie en tips. De masters zijn: Alexander Bond, een biophilic designer, die je vertelt welke rol planten in je interieur/ werkomgeving hebben en hoe je de natuur dichterbij kunt brengen. Philip van Traa, mede-oprichter en groenspecialist bij moss.amsterdam. Hij vertelt ons hoe planten voor een echt wauw-effect kunnen zorgen. En ​RoCo, twee Britse dames, Rose en Caro, die vertellen hoe je creatief kunt zijn met planten.

De campagne draait op YouTube loopt drie weken. Ook na de campagneperiode wordt het hele jaar door aandacht besteed aan het thema Plant Design, met artikelen op de eigen website en op social media. En daarnaast ook door online en offline samenwerkingen aan te gaan met interessante contentpartners. Bekijk de masterclasses en vergeet ze niet te delen!

 

 


28-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS