donderdag 9 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

Eurofins Agro verhuist van WHC naar Wageningen

Eurofins Agro verhuist van WHC naar Wageningen

De afgelopen twee jaar is Eurofins Agro met een bemand kantoor aanwezig geweest in het World Horti Center (WHC). Ondanks het succes en de internationale aantrekkingskracht van dit glastuinbouwcentrum, meldt Eurofins Agro dat het tot de conclusie gekomen is dat de huidige invulling onvoldoende aansluit bij de behoefte van de klanten.

Dit blijkt onder andere uit de geringe bezoekersaantallen. Daarom heeft het bedrijf besloten het bemande kantoor per 1 februari aanstaande te sluiten. Dit betekent dat vanaf die datum geen monsters meer in het WHC afgegeven kunnen worden.

Eurofins Agro laat weten de doelstellingen van het WHC te blijven ondersteunen. Als blijk daarvan, organiseren donderdag 13 februari 2020 aanstaande voor de derde keer een Horti Expertdag in het WHC. Bovendien blijft Eurofins als participant ook op andere manieren actief deelnemen aan het innovatiecentrum van de Nederlandse glastuinbouw. 

 Wie monsters door Eurofins Agro wil laten   analyseren of vragen heeft over analyses, kan   contact opnemen met één van de   monsternemers  die dagelijks in het Westland   aanwezig zijn. Weet u niet wie dat is, neemt         u dan contact op met Emile Hartman,   rayonmedewerker van Eurofins Agro in het   Westland. Emile kunt u bereiken via   06 5200 2125 en/of EmileHartman@eurofins.com. Als het nodig is, kunnen de monsters vaak dezelfde dag nog worden genomen of opgehaald. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice T 088 876 1014 of E horti@eurofins.com.

 


30-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS