donderdag 9 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

Elien Pieters genomineerd voor Onderneemster van het jaar

Elien Pieters genomineerd voor Onderneemster van het jaar

Elien Pieters van Gediflora is genomineerd voor de titel ‘vrouwelijke ondernemer van het jaar’ in België. De zogeheten WOMED Award is een prijs die jaarlijks door de organisaties markant vzw en UNIZO wordt uitgereikt. Elien Pieters is zaakvoerder van Gediflora, wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten en is een van de 3 finalistes die kans maakt op de prestigieuze award.

Met het bedrijfs motto: ‘Dromen, Denken, Durven, Doen en Deure doen’ is Elien gedreven om kwekers over de hele wereld succesvol te maken. Het ruime assortiment met unieke rassen is bekend onder de merknaam Belgian Mums.

Elien nam het familiebedrijf in 2013 van haar vader over en zet het bedrijf sindsdien met dezelfde passie verder. Onder haar leiding werd de internationale groei verder gezet. Gediflora levert elk jaar tachtig miljoen stekjes aan plantenkwekers in meer dan veertig landen. Wereldwijd is zelfs bijna de helft van alle potchrysanten afkomstig van Gediflora.

Het is de eerste keer dat iemand uit de Belgische groene sector wordt genomineerd als vrouwelijke ondernemer van het jaar. Een ideale gelegenheid om aan de buitenwereld te tonen hoe dynamisch en innoverend de groene sector is!

Stemmen op Elien Pieters kan tot 5 februari via onderstaande link:

https://markantvzw.be/womedaward/elien

 


30-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS