donderdag 9 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

Familie De Vreede draagt stokje over aan Ricardo Kraak

Familie De Vreede draagt stokje over aan Ricardo Kraak

Ricardo Kraak wordt per 1 februari 2020 de nieuwe Algemeen Directeur van De Vreede Holland. Kraak, tot nu toe operationeel directeur, zal het bedrijf samen met een nieuw gevormd managementteam gaan leiden. De broers Herman en John de Vreede doen een stapje terug, maar blijven als aandeelhouders wel betrokken bij het bedrijf.

Vijf jaar geleden besloten de broers Herman en John de Vreede al dat het in de aansturing anders moest. Door sterke groei, veel innovatie en een snel veranderende markt merkten zij dat externe kennis en ervaring nodig was om het bedrijf verder de toekomst in te loodsen. Het bedrijf van 12 hectare met vier locaties in Bleiswijk staat nu weer aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen en investeringen.

“Wij hebben als familie het bedrijf in dertig jaar naar deze omvang en marktpositie gebracht," zegt John de Vreede. "In een tijd waarin alles heel snel verandert moet ook de organisatie veel sneller schakelen. Wij zijn zelf vooral gepassioneerd in het automatiseren en innoveren. Het leiding geven aan een bedrijf waar dagelijks zo’n 140 mensen werkzaam zijn vraagt om professionals."

Foto: Ricardo Kraak (L) en John de Vreede (R) van De Vreede Holland.

 


31-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS