donderdag 9 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

Ruud van Gils Commercieel Manager Saint-Gobain Cultilene

Ruud van Gils Commercieel Manager Saint-Gobain Cultilene

Ruud van Gils is per 1 januari benoemd tot Commercieel Manager van Saint-Gobain Cultilene en treedt ook toe tot het managementteam van Cultilene. Van Gils is al bijna 25 jaar werkzaam bij Cultilene en maakte en was actief op meerdere internationale tuinbouwmarkten. Van Gils heeft een hierbij een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Deze zal hij in zijn nieuwe functie in gaan etten om de commerciële belangen van Cultilene te behartigen én de verdere groeiambities te realiseren.

Cultilene groeide de afgelopen jaren flink, op alle vlakken. De strategie van het bedrijf kent drie pijlers: substraat, horticultural glas en data driven services. Deze zullen de komende jaren verder worden uitgebouwd. Cultilene zet zich in voor een duurzame voedselproductie. Immers: alleen als we zuinig omgaan met de beschikbare hulpbronnen, blijven we in staat om mensen wereldwijd te voorzien van voedsel. Cultilene wil oplossingen bieden om - met zo min mogelijk water en energie - een maximale voedselproductie van optimale kwaliteit te realiseren.

Saint-Gobain is actief in 68 landen, heeft wereldwijd ruim 180.000 medewerkers en is goed voor een jaaromzet van ongeveer 41 miljard euro.

                               

 


04-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS