dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

HortiContact introduceert unieke tool in beurzenland

HortiContact introduceert unieke tool in beurzenland

De beursorganisatie van HortiContact introduceert op 18, 19 en 20 februari 2020 een unieke tool in beurzenland: de smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge, een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor bezoekers. Met de badge kan de bezoeker de informatie op de stands van de exposanten scannen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Ook kan de bezoeker zich hiermee inschrijven voor nieuwsbrieven of meedoen aan acties van exposanten. 

“Hierdoor is het tillen van zware tassen met brochures niet meer nodig. Bovendien ontvangt de bezoeker na het bezoek een e-mail met een handig overzicht welke stands hij of zij precies bezocht heeft. Verder ontvangt de bezoeker alleen digitale informatie van exposanten waarin hij of zij zelf interesse heeft getoond en krijgt dus zo geen spam binnen” legt Mariëlle Schonewille van Easyfairs uit.

Vanaf 2020 gaan alle beurzen van Easyfairs in Nederland werken met de smartbadge technologie. Om bezoekers te helpen bij het gebruik van de nieuwe smartbadge zet de beursorganisator tijdens de beurs hostessen in. “Deze technologie past perfect bij onze missie ‘Visit the future’. Niet alleen maken we het verzamelen van informatie eenvoudiger, ook denken we aan het milieu. Juist met het oog op de toekomst werken wij aan een duurzame beursbeleving. De smartbadge zal veel drukwerk besparen en is daarom beter voor het milieu”, aldus Schonewille.

De zeventiende editie van HortiContact is op 18, 19 en 20 februari 2020. HortiContact is te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. 


06-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS