vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Italiaanse sierteeltbeurs Myplant & Garden uitgesteld door coronavirus

Italiaanse sierteeltbeurs Myplant & Garden uitgesteld door coronavirus

De Italiaanse sierteeltbeurs Myplant & Garden gaat deze week niet door! De beursorganisatie heeft in een persbericht laten weten dat de beurs vanwege het coronavirus voorlopig uitgesteld wordt. De beurs zal in september van dit jaar alsnog gehouden zal worden. De exacte datum is nog niet bekend. Het besluit is genomen in overleg met de stadsbestuurders van Milaan en de regio Lombardije, waarvan Milaan de hoofdstad is.

Afgelopen weekend besloot de Italiaanse regering diverse regio's te isoleren van de buitenwereld nadat inmiddels 115 mensen besmet zijn geraakt met het coronavirus en drie mensen zijn overleden. Het betreft diverse gemeentes in de regio's Lombardije en Veneto. Italië is hiermee het eerste Europese land waar gemeentes in quarantiane worden geplaatst. 

De zesde editie van Myplant & Garden zou plaatsvinden van 26 tot en met 28 februari, maar door de onzekere situatie hebben diverse beursexposanten al afgezegd. Ook verwacht de beursorgansiatie dat veel bezoekers weg zullen blijven. "Dit is een keuze die rekening houdt met ons gevoel van verantwoordelijkheid en de noodzaak om in de eerste plaats de gezondheid en veiligheid van exposanten, bezoekers en hun families te beschermen." 

 

 

Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 24-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS