maandag 25 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Eerstejaars leerlingen Technasium maken ontwerpen voor kinderhoek Floriworld

Eerstejaars leerlingen Technasium maken ontwerpen voor kinderhoek Floriworld

Eerstejaars leerlingen van het Technasium van het Keizer Karel College in Amstelveen hebben in november 2019 de opdracht gekregen om de kinderhoek voor het nieuw te openen Floriworld in te richten. Eind januari hebben Emma Kranendonk en Marleine van de Lagemaat, projectmanagers van FloriWorld, de eindpresentaties beoordeelt.

De leerlingen kregen bij de opdracht een aantal richtlijnen mee. Zo kregen zij een budget mee, moesten zij inspelen op de doelgroep van 2-6 jaar en was het thema duurzaamheid, een belangrijk punt. Vol enthousiasme hebben de leerlingen allerlei punten onderzocht, zo gingen zij zelfs naar het Stadshart Amstelveen om ouders te vragen wat zij belangrijk vinden voor hun kinderen als zij in een speelhoek spelen. Veiligheid stond met stipt bovenaan en dit hebben zij dan ook verwerkt in hun presentaties.

Ballenbakken, glijbanen en verkleedhoeken, het is allemaal voorbijgekomen in de prachtige maquettes die zij gemaakt hebben. De leerlingen van het Technasium hebben de projectmanagers van FloriWorld veel ideeën gegeven, die misschien wel gebruikt gaan worden in de kinderhoek. Alle leerlingen van het Technasium zullen in de proefdraaiweek aanwezig zijn om feedback te geven op de attractie

FloriWorld is een nieuwe bloemen- en plantenbeleving naast de bloemenveiling in Aalsmeer. De thema attractie laat je ontdekken en ervaren wat bloemen en planten met je doen in je dagelijkse en sociale leven en voor je gezondheid. Tijdens een bezoek stap je in een magische wereld van echte én virtuele bloemen.


 


24-02-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS