dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Wijziging in Raad van Toezicht Floridata

Wijziging in Raad van Toezicht Floridata

Marco Blankenzee, ICT Manager Waterdrinker Aalsmeer, is met ingang van 1 maart 2020 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Floridata. Hij volgt Mariska Foppen, directeur Waterdrinker Aalsmeer, op. De Raad van Toezicht bestaat verder uit Hendrico de Brabander van Noviflora, Robert Juddels van C.J. Vianen Flowerexport en Herman Raué van FleuraMetz. Het Floridata bestuur is tweeledig en bestaat uit voorzitter Eric van Tol en Monique Nijholt.

"Blankenzee is recentelijk begonnen aan zijn uitdaging bij bij Waterdrinker Aalsmeer en neemt een brede kijk op ICT-mogelijkheden buiten de sierteelt sector mee. Wat Floridata betreft een aanwinst voor de RvT."

Mariska Foppen was 6,5 jaar lid van de Raad van Toezicht en is sinds de start van Stichting Floridata in 2013 betrokken geweest, nadat het HBAG werd opgeheven. “Toen was het nog spannend of we voldoende deelnemers bij elkaar konden krijgen”, vertelt Foppen. “Als ik terugkijk op mijn 6,5 jaar RvT mag ik trots zijn op wat we bereikt hebben qua doorontwikkeling en uitbreiding van de Floridata dienstverlening”. 

De Raad van Toezicht van Floridata staat het bestuur met raad ter zijde en houdt toezicht op het beleid. Deze raad vervult zijn taken op een proactieve wijze en adviseert het bestuur dus gevraagd én ongevraagd. Dit gebeurt in een open, ontspannen en informele sfeer tijdens vier bijeenkomsten per jaar. 

 


04-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS