dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Trade Fair Naaldwijk gaat vooralsnog gewoon door

Trade Fair Naaldwijk gaat vooralsnog gewoon door

De Trade Fair in Naaldwijk gaat aankomende week vooralsnog gewoon door, zo meldt Royal FloraHolland. De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden nauwgezet in de gaten gehouden en op dit moment ziet de veiling geen reden om evenementen preventief te annuleren. Donderdag 6 maart werd bekend gemaakt dat het aantal Nederlanders met het coronavirus opgelopen is van 38 naar 82. Deze toename heeft niet geleid tot een advies van het RIVM en de GGD om evenementen preventief te annuleren. 

"Royal FloraHolland monitort nauwgezet de ontwikkelingen om eventuele gevolgen voor onze activiteiten, waaronder de Trade Fair in Naaldwijk, vast te stellen. Wij volgen de aanwijzingen van de autoriteiten op en volgen tevens de adviezen van experts, waaronder het RIVM en de GGD. Op dit moment is er geen sprake van advies om evenementen preventief te annuleren. De Trade Fair in Naaldwijk zal daarom gewoon doorgaan."

Trade Fair Naaldwijk 2019

Hygiëne
Bezoekers en deelnemers aan de beurs wordt gevraagd tijdens de Trade Fair de preventieve hygiënevoorschriften van het RIVM te volgen, waaronder het regelmatig wassen van handen en hoesten en niezen in de ellebogen. "We zorgen dat bezoekers van de beurs voldoende beschikking hebben over middelen om deze adviezen op te volgen."

Ook hebben de medewerkers van Royal FloraHolland instructies gekregen hoe om te gaan met het coronavirus en zijn zij gevraagd de hygiënevoorschriften te volgen. De kans dat ook de veiling wordt getroffen door het virus wil Royal FloraHolland zo veel mogelijk voorkomen.

Internationale aanloop Trade Fair
De organisatie van de beurs houdt er rekening mee dat de internationale aanloop minder zal zijn dan andere jaren. Dit is normaal gesproken ongeveer 13 procent van het het totaal aantal bezoekers. De Trade Fair Naaldwijk vindt plaats op 11 en 12 maart 2020. 

Bron: www.Floranews.com
Leandra de Boef | 06-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS