donderdag 28 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Enkele standhouders beslissen zelf weg te blijven van Trade Fair Naaldwijk

Enkele standhouders beslissen zelf weg te blijven van Trade Fair Naaldwijk

Ondanks dat Royal FloraHolland besloten heeft de Trade Fair in Naaldwijk gewoon door te laten gaan, lijken steeds meer bedrijven hun eigen maatregelen te nemen in verband met het coronavirus. Op social media verschijnen sinds 9 maart verschillende berichten van standhouders die besluiten toch niet deel te nemen aan de beurs in Naaldwijk. OK Plant, Vreugdenhil Bulbs & Plants, Stolk Orchids en Ter Laak Orchids zijn enkele van de bedrijven die het risico op besmetting zwaarder laten wegen dan eventuele commerciële successen op de beurs. Ook zijn er steeds meer signalen van bezoekers die weg zullen blijven. Zo zijn er medewerkers van exportbedrijven die de dringende instructie hebben gekregen om niet naar de beurs te gaan in verband met risico op besmetting met het coronavirus. 

Royal FloraHolland ziet geen reden om het evenement preventief af te blazen volgt hierbij de instructies vanuit de autoriteiten en de aanbevelingen van de experts zoals het RIVM en de GGD. Het heeft vandaag een mail uitgestuurd naar reeds aangemelde bezoekers. Wel vraagt de organisatie, net als Minister-president Rutte gisteren, om geen handen te schudden op de beurs en hier een mooi alternatief voor te bedenken.

"We krijgen veel vragen over de Trade Fair Naaldwijk over de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus. Royal FloraHolland richt zich op het organiseren van een veilige en succesvolle beurs, zowel voor exposanten, bezoekers als voor personeel. We volgen de instructies van de autoriteiten en de aanbevelingen van experts, waaronder het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Momenteel is er geen aanbeveling om evenementen preventief te annuleren. De Trade Fair in Naaldwijk zal daarom plaatsvinden zoals gepland. We vragen u dit jaar echter niet om elkaar de hand te schudden, maar om een ​​mooi alternatief te bedenken en natuurlijk om de hygiënevoorschriften van het RIVM te volgen. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op de Trade Fair Naaldwijk." 

Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 10-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS