maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Mooie, warme reacties op bloemenactie voor de zorg

Mooie, warme reacties op bloemenactie voor de zorg

Een mailbox met warme en mooie reacties van zorgpersoneel van verschillende zorginstellingen, die lieten weten dankbaar te zijn voor de bloemen en de actie als zeer sympathiek te ervaren. Reacties op de actie van medewerkers van Royal FloraHolland om namens de hele sierteeltsector bloemen af te gegeven bij ziekenhuizen en verzorgingshuizen in de regio Aalsmeer en Naaldwijk. Op deze manier wil de sector het zorgpersoneel een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Bij de instellingen en ook in de mails achteraf werd meerdere keren benadrukt dat dit moeilijke tijden zijn voor iedereen en dat bloemen dan dankbare emoties teweeg brengen.

De bloemen werden dinsdag 17 maart door betrokken vrijwilligers tot aan de deur van de instellingen gebracht, zodat ze daar niemand in de weg liepen. De bloemen die werden uitgedeeld bleven de dag ervoor onverkocht op de veiling. Dat gebeurde met 50% van de aanvoer op die dag: een historisch hoog percentage. De actie maakte van een nood een deugd, waarmee de hele Nederlandse sierteeltsector haar dank en waardering uitsprak voor alle hulpverleners die te maken hebben met het coronavirus.

 

 


Leandra de Boef | 18-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS