maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Tulpen voor Toppers helpt zowel kwekers als zorgmedewerkers

Tulpen voor Toppers helpt zowel kwekers als zorgmedewerkers

René en Karin Wildoër zagen steeds meer berichten voorbij komen over de gevolgen van de coronacrisis voor de sierteelt. Miljoenen tulpen zouden op de stort belanden en dat ging hen aan het hart. Met een zwak voor zowel de tulpensector als de zorg, besloten zij een positieve draai aan deze trieste situatie te geven.

Als manager online marketing had René binnen een paar uur een website in elkaar gezet om de bloemen alsnog een goede bestemming te geven en ze als blijk van waardering te verspreiden onder zorgpersoneel in de regio. Zowel tulpenbedrijven als zorginstellingen kunnen zich op de site ’Tulpen voor Toppers’ aanmelden.

De distributie regelen René en Karin en met een doneeractie zamelen ze geld in om de kwekers toch nog een redelijke prijs voor hun bloemen te kunnen geven. Afgelopen maandag werden de eerste negenduizend tulpen bezorgd. Zelf gingen René en Karin langs bij Buurtzorg Medemblik, waar Marleen de Wit en Sandra van Meekeren de bossen in ontvangt namen. Met stralende gezichten namen zij de eerste bossen in ontvangst. René en Karin Wildoër hopen nog veel meer zorgmedewerkers blij te maken met tulpen die anders zouden zijn weggegooid.

Doneren kan op https://www.doneeractie.nl/tulpen-voor-toppers/-42403

bron: NoordHollandsDagblad.nl - foto: Jaap van der Pijll

 


18-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS