maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Flower Circus live streams

Flower Circus live streams

In deze moeilijke tijden wil Flower Circus meer dan ooit informatie en ideeën delen tussen de verschillende bedrijven en disciplines om hier met elkaar sterker dan ooit uit kunnen komen. Het Circus verbindt al jaren jong en oud en Flower Circus doet ditzelfde in de bloemenindustrie en verbindt alle professionals in de bloemenindustrie.

Om ook in de coronacrisis te blijven verbinden zal Flower Circus vanaf 26 maart dagelijks via livestreams interviews houden met verschillende mensen in de bloemenindustrie van over de hele wereld. Om van hen te horen wat ze doen om te overleven, maar ook om deze crises te overzien, om ervoor te zorgen dat de bedrijven het goed doen na Covid-19. Hierbij krijgen kijkers ook de gelegenheid om vragen te stellen en deel te nemen aan deze discussie.

De komende periode het circus in gesprek met telers, veredelaars, groothandels en andere mensen die betrokken zijn bij de bloemenindustrie over de hele wereld. De livestreams starten elke dag om 15:00 CET, de agenda met sprekers staat op www.flowercircus.nl, en op de Flower Circus Facebookpagina


26-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS