maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Extra campagne Bloemenbureau Holland: Let Hope Bloom

Extra campagne Bloemenbureau Holland: Let Hope Bloom

Bloemenbureau Holland heeft vrijdag 27 maart de nieuwe internationale consumentencampagne ‘Let Hope Bloom’ gelanceerd. Met de campagne wil het Bloemenbureau hoop verspreiden en bloemen onder de aandacht brengen bij de consument. Voor de campagne is een video gemaakt van twee enorme bloemenfiguren, die gemaakt zijn van in totaal 200.000 stelen snijbloemen.

De bloemenfiguren voor de campagne zijn gemaakt door een team van 20 personen op een oppervlakte van vijftig bij tachtig meter, op het terrein van de Dutch Flower Group. De consumentencampagne ‘Let Hope Bloom’ loopt vanaf 27 maart in Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

De gedachte achter de campagne is dat bloemen een krachtige symboliek hebben en de internationale taal spreekt van liefde en vriendschap, van dankbaarheid, steun en troost. Én van hoop. "Daarom brengen we juist nu een boodschap met bloemen. Of je ze nu in huis kunt halen of niet, het zijn sprankjes hoop in deze heftige tijd" aldus het Bloemenbureau.

"Hiermee willen we laten zien dat bloemen er altijd zullen zijn en willen we hoop geven aan de landen en mensen die sterk worden getroffen. Iedereen kan deze bloemenboodschap delen via social media met de universele hashtag #lethopebloom', aldus Bloemenbureau Holland op social media.  

Da campagne wordt aangejaagd via online en social media, radio en advertenties in dagbladen en via de eigen kanalen op Instagram, Facebook, YouTube en de website Mooiwatbloemendoen.nl.

 


Leandra de Boef | 29-03-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS