maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

#Daslief: Kikker de thuiswerkplek van je medewerkers op

#Daslief: Kikker de thuiswerkplek van je medewerkers op

Door de coronacrisis werken veel medewerkers vanuit huis. De plek die ze daar thuis voor inrichten is lang niet altijd de meest gezellige plek in het huis. PlantCreations heeft daarom speciale ‘Kikker je werkplek op’ pakketten bedacht, waarmee bedrijven hun medewerkers kunnen verrassen. Met de pakketten kan een fijne groene thuiswerkplek gecreëerd worden.

Van de opkikker wordt een écht leuk cadeau gemaakt. Er is een zestal pakketten samengesteld met mooie planten en potten die perfect bij elkaar passen. En die niet te veel ruimte innemen. Zo weten de bedrijven zeker dat hun opkikker een plekje op de thuiswerkplek krijgt.De planten en potten worden veilig in een doos naar de medewerkers gestuurd. Inclusief een instructie, met logo en bedrijfsnaam, om het arrangement eenvoudig in elkaar te zetten. 

Ton Kleijberg, directeur PlantCreations: “Het zijn moeilijke tijden ook voor ondernemers. Veel medewerkers werken vanuit huis en hoe kun je ze nu beter laten weten dat je aan ze denkt?"  PlantCreations verzorgt plantenarrangementen voor tuincentra en bloemenwinkels in Nederland en in het buitenland. De productie is op dit moment door de huidige omstandigheden vele malen minder dan normaal. Dit vraagt om een creatieve oplossing, waardoor ook een viertal kwekers hun planten gewoon kunnen blijven leveren.” 


01-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS