maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Kwekers organiseren Gas langs de Kas in plaats van Kom in de Kas

Kwekers organiseren Gas langs de Kas in plaats van Kom in de Kas

Aankomend week zou eigenlijk 'Kom in de kas' plaatsvinden, maar vanwege de coronacrisis is ook dit evenement geannuleerd. Vier plantenkwekers op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten organiseren in plaats daarvan 'Gas langs de kas'. Tijdens 'Gas langs de kas' kunnen particulieren op 3 en 4 april van 10.00 tot 16.00 uur bij de deelnemende bedrijven planten kopen vanuit de auto.

Bij de De Groene Tint, Leo van der Harg, Island Plant en Kwekerij Roest kunnen klanten vanuit de auto de gewenste producten kiezen en de kwekers zetten deze dan in de kofferbak. Betalen doe je er contactloos met pin of met gepast contant geld. Veilig volgens de normen van het RIVM.

Normaal gesproken verkopen de kwekers niet aan particulieren, maar door het wegvallen van de afzet moet een groot deel van de planten anders vernietigd worden. Met 'Gas langs de kas' hopen de keekers een groot aantal planten van vernietiging te redden en zo uiteraard ook nog wat inkomsten binnen te krijgen. 

Deelnemers aan Gas langs de Kas zijn:

De Groene Tint - Anthuriums, Konneweg 8, 3234KG Tinte
Leo van der Harg B.V. – Potrozen, Vlaardingerhilseweg 6, 3237 LX Vierpolders
Island Plant – Hortensia's en Petunia's, Achterdijk 40a, 3237 LA Vierpolders
Kwekerij Roest – Akelei, Armeria, Gips, Campanula, Achterdijk 23, 3237 LA Vierpolders

 


Leandra de Boef | 03-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS