maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

#Daslief: zOrgchidee: hart onder de riem voor zorg n sierteelt!

#Daslief: zOrgchidee: hart onder de riem voor zorg n sierteelt!

Imagro heeft volledig belangeloos een campagne ontwikkeld voor aandacht in deze barre tijd vóór de zorg én vóór de zieltogende Nederlandse sierteelt. Samen met de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis Boxmeer. Een estafette waar (zorg)professionals een zOrgchidee doorgeven. Zo steek je een hart onder de riem én verbindt je twee werelden: zorg die het verdient en de Nederlandse sierteelt die het momenteel zou moeten verdienen maar het zout in de pap niet verdient.

"Dit is een 100% goede doel actie, nul strijkstok. We hopen dat deze flink gedeeld wordt. Elke betaalde euro van deze actie komt rechtstreeks ten goede aan de sierteelt", aldus Roger Engelberts van Imagro. "Wij zijn ontzettend trots hoe (zorg)professionals op dit moment schouder aan schouder samen werken om levens te redden en deze epidemie te overwinnen. Dat verdient een groen hart onder de riem. Dag en nacht staan ze klaar. Nu meer dan ooit leunt ons land op dit soort toppers. Dat verdient een zOrgchidee!’’

"Wij vinden dat nóg meer medewerkers in de zorg dit verdienen. Daarom ondersteunen we deze zOrgchidee Estafette", onderstreept Diny van Vliet-Hermanussen namens de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Het idee is simpel. Degene die een zorgchidee ontvangt kan kosteloos een orchidee (door)sturen aan één andere (zorg)professional die dit verdient. Diegene doet dat weer voor een andere (zorg)professional en zo ontstaat er een ketting-bloemenactie. Organisaties kunnen een zorgchidee estafette adopteren en bepalen zelf hoelang deze estafette doorloopt (a €25,- per zorgchidee). Imagro verzorgt de verzending. De actie loopt – afhankelijk van het succes – door in de hele maand april.

#FlowerBoostChallenge
Met de zOrgchidee Estafette willen Imagro en de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis  een extra impuls geven aan de #FlowerBoostChallenge.

Ook een estafette starten?
Geïnteresseerden die ook een zorgchidee estafette willen starten, kunnen contact opnemen met Maud Janssen (secretariaat Imagro) via maud@imagro.nl.

 

 

 


03-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS