maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Orchid Inspiration Days 2020 in juni geannuleerd

Orchid Inspiration Days 2020 in juni geannuleerd

De voorbereidingen voor de alweer vijfde Orchid Inspiration Days editie waren al in volle gang. Om het nationale en internationale bereik én de kwaliteit van het evenement te behouden, hebben de elf deelnemende orchideeënkwekers helaas moeten besluiten de editie van dit jaar geheel af te lasten.

De Orchid Inspiration Days stonden voor dit jaar van 3 tot en met 11 juni gepland. Het evenement zou dit jaar in vier verschillende regio’s in Nederland plaatsvinden, bij de deelnemende bedrijven: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Hoog Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Ter Laak Orchids. Hoe en wanneer de volgende editie gaat plaatsvinden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Tijdens de Orchid Inspiration Days inspireren en informeren kwekers de (internationale) eindklant en met hun assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland hierdoor extra goed kunnen benutten.

 


03-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS