dinsdag 20 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

GROEN-Direkt opent doorlopende monsterpresentatie

GROEN-Direkt opent doorlopende monsterpresentatie

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 29 mei opent GROEN-Direkt een doorlopende 1-stuks monsterpresentatie, die op afspraak toegankelijk is voor klanten. Het is een formule die de klant in staat stelt om het aanbod fysiek te bekijken, binnen de kaders van de coronarichtlijnen. Van het hele sortiment tuinplanten staan monsters opgesteld, niet in lagen zoals gebruikelijk, maar per partij één plant. Verder is de presentatie gelijk, dus alfabetisch gerangschikt en men kan de planten voelen, zien en ruiken. Klanten kunnen via de reguliere bestelapplicatie op de tablet bestellen.

Om het bezoekersaantal te reguleren is de presentatie alleen te bezoeken op afspraak. De presentatie is vijf dagen per week toegankelijk, uitsluitend op afspraak. Er worden niet meer dan twee klanten tegelijk binnengelaten. Op deze wijze worden gezondheidsrisico’s voor zowel bezoekers als voor de medewerkers van GROEN-Direkt tot het minimum beperkt. De presentatie zal om de 2 weken geheel ververst worden.

Door middel van deze maatregelen wil GROEN-Direkt haar klanten een zo veel mogelijk gelijke koopervaring bieden. Ondanks de volle functionaliteit en het volledige aanbod van de webshop blijft er namelijk een sterke behoefte bij klanten om het aanbod op locatie te bekijken en te vergelijken. “Een blik op de plant, ook om de verkoopwaarde te bepalen, is een belangrijke beslissingsfactor voor de klant van GROEN-Direkt”, aldus directeur Taaf Rosbergen.

Eind mei zal GROEN-Direkt op basis van de actualiteit beoordelen of de periode wordt verlengd. “Het is een noodgreep. Zo snel de situatie het weer toelaat, stappen we over op onze reguliere beursroutine”, zo benadrukt Rosbergen. “Vooralsnog ga ik ervan uit dat de grote Najaarsbeurs op 26 en 27 augustus gewoon plaatsvindt.”

 

 


06-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS