dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Keukenhof komt naar je toe

Keukenhof komt naar je toe

Keukenhof is dit seizoen virtueel open. Als gevolg van het coronavirus kunnen bezoekers niet zelf naar Keukenhof komen, maar ook dit jaar staat het park prachtig in bloei en dat zorgt voor de typisch Hollandse bloemenbeelden.

Om het moois in het park toch te kunnen laten zien plaats Keukenhof drie keer per week video's op de online media. Deze video’s blijken erg succesvol: ze bereiken miljoenen mensen en het aantal volgers op de socialmediakanalen van Keukenhof steeg met 25%.

Ook is Keukenhof 2020 te volgen via speciale televisieproducties die in het park gemaakt worden door Nederlandse en buitenlandse televisieploegen.  Aanstaande zaterdag 11 april zendt omroep Max een speciale Keukenhof documentaire uit en op 9 april doet de NPO dat in BinnensteBuiten. Ook is Keukenhof op woensdagmiddag 8 april te zien bij TV West. Zo krijgt iedereen een unieke mogelijkheid om actuele Keukenhofbeelden te zien.

Keukenhof is nog tot en met 10 mei virtueel geopend. Er komt binnenkort ook een virtuele 360 graden tour door het park beschikbaar, zodat je als bezoeker zelf toch een virtuele wandeling door Keukenhof kunt maken. Ook deze is te zien via @visitkeukenhof op Facebook, Instagram en YouTube.

 


09-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS