dinsdag 20 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

AgroTechniek Holland 2020 uitgesteld

AgroTechniek Holland 2020 uitgesteld

Branchevereniging Fedecom heeft – als gevolg van de coronamaatregelen van het kabinet - besloten de vakbeurs AgroTechniek Holland 2020 uit te stellen. De zesde editie van de tweejaarlijkse beurs zou plaatsvinden van 9 tot en met 12 september op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. Maar voor Fedecom is de veiligheid van bezoekers, exposerende leden, toeleveranciers en eigen teamleden het grootste goed, welke coronamaatregelen dan ook nog van kracht zijn in september. Een nieuwe datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

Fedecom-directeur Gerard Heerink: “Wij kunnen als organisatie niet inschatten of en welke coronamaatregelen tijdens de geplande beursperiode van kracht zijn. Het lastige besluit tot uitstel hebben wij genomen in nauw overleg met de vertegenwoordigers van de leden van Fedecom."

“De ruim 130 ingeschreven deelnemers van AgroTechniek Holland zijn op de hoogte gebracht van de verschuiving. Wellicht had de beurs op een veilige manier doorgang kunnen vinden, dankzij de grootschaligheid van het beursterrein en het outdoor beursconcept, in combinatie met maatregelen om anderhalve meter afstand te bewaren zoals bredere gangpaden met eenrichtingsverkeer, ruimer opgezette stands, transparante schermen op de stands, etc. Maar dat vinden we als organisatie afbreuk doen aan het volwaardige beursconcept zoals exposanten en bezoekers dat in het verleden ervaren hebben", aldus beursmanager Willem Bierema van Fedecom Fairs. 


23-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS