donderdag 26 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

Plantarium 2020 gaat definitief niet door

Plantarium 2020 gaat definitief niet door

Plantarium 2020 gaat definitief niet door. De koers van het kabinet, zoals op 21 april door premier Rutte verwoord, laat helaas geen ruimte voor de fysieke editie van 2020 van de beurs, zo laat de organisatie weten. Om toch de helpende hand te bieden aan de sector zet de organisatie nu vooral in op digitale interactie.

Grote evenementen zijn tot 1 september verboden en ook daarna ziet de organisatie van Plantarium een beurs met corona-aanpassingen als niet verantwoord en haalbaar. "Een internationale beurs als deze is niet in een vorm met aangepaste protocollen te vangen die voor alle betrokkenen voldoende interessant is." De plannen voor de fysieke beurs worden doorgeschoven naar volgend jaar, als de ontwikkelingen rondom COVID-19 het weer in een haalbare vorm toelaten.

Digitale communicatie is in de lock down periode wereldwijd de norm geworden. Het is dus logisch om in deze richting te acteren voor promotie en handelsbevordering van producten en bedrijven in de sierteelt sector. "Bovendien ligt het in lijn met de nieuwe koers van Plantarium om van jaarlijkse beurs uit te groeien naar -ook- een digitaal platform", aldus de organisatie. Plantarium zet digitaal net als op de beurs in op inspiratie, met het doel om ook hier als gids en verbinder op te treden voor Plantarium bezoekers.


28-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS