dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

75e Flower Parade Rijnsburg doorgeschoven naar 2021

75e Flower Parade Rijnsburg doorgeschoven naar 2021

Het zou dit jaar een extra feestelijke editie van Flower Parade Rijnsburg worden. De 75e editie rijdt nu echter pas op 14 augustus 2021 door de regio Rijnsburg. Het verbod op evenementen tot 1 september vanwege de coronacrisis is duidelijk en geldt dus ook voor het Rijnsburgse Bloemencorso.

Het bestuur van Stichting Rijnsburgs Bloemencorso zegt begrip te hebben voor deze beslissing van de overheid. Voorzitter Dirk Hogervorst: "We waren met het team al maanden in voorbereiding om een schitterende 75e parade te laten rijden. Als het maar enigszins mogelijk was geweest en toegestaan, hadden we een bescheiden parade op de weg kunnen brengen. Het verbod betekent dat we hierover zelf geen beslissing hoeven te nemen."

Flower Parade Rijnsburg zou op 8 augustus 2020 rijden met het thema 'Feest!'. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat het Rijnsburgse Bloemencorso helemaal niet wordt gehouden. Vorig jaar werd vanwege een flinke storm niet gereden, maar was er wel een drukbezochte indoor editie en stonden de praalwagens op zondag opgesteld op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Het bestuur van de Stichting Rijnsburgs Bloemencorso gaat alles in het werk stellen om de parade van 2021 de mooiste ooit te laten worden. Het thema ´Feest!´ blijft gehandhaafd en we gaan ervan uit dat de Flower Parade in 2021 extra feestelijk zal worden.”
 


29-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS