dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Kweker KP Holland introduceert Adopteereenplantje.nl

Kweker KP Holland introduceert Adopteereenplantje.nl
De coronacrisis heeft een enorme impact op de Nederlandse sierteeltsector. Vooral de sterk dalende vraag vanuit het buitenland en het verplicht sluiten van verkooppunten raken kwekers en handelaren in het hart. Kweker KP Holland introduceert daarom Adopteereenplantje.nl, waarmee consumenten elkaar kunnen verrassen met een virtuele plant.
 
Met Adopteereenplantje.nl trakteer je jezelf of een ander op een Kalanchoë Rosalina uit de virtuele kas, en geef je het plantje een originele naam die vervolgens op de website te zien is. Veilig via de computer en verrassend voor de ontvanger. Die krijgt naast de unieke bloeibeleving namelijk ook een persoonlijke boodschap van de gever en acht weken digitale inspiratie en updates over de virtuele plant.

KP Holland geeft met Adopteereenplantje.nl een positieve draai aan de huidige crisis. Met de virtuele plantjes geven mensen elkaar voor maar € 2,50 wat gezelligheid en worden planten weer top of mind. Nog een voordeel: de plantjes hebben geen water nodig.

 


30-04-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS