woensdag 21 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Flower Digi Trials met Google Street View, persoonlijk contact en interactie

Flower Digi Trials met Google Street View, persoonlijk contact en interactie

Beekenkamp Plants is er klaar voor: in week 24 houden zij de Flower Digi trials. "Een hele uitdaging en hele nieuwe manier van het presenteren van nieuwe producten en hoogtepunten aan de ketenpartners, maar het is gelukt", vertelt Cor Bremmer, commercieel directeur Beekenkamp Plants Ornamentals. Om de hele keten te informeren worden in de video blogs de nieuwe producten en de hoogtepunten in drie verschillende talen beschreven en getoond. De video’s zijn in het Engels, maar worden in het Nederlands en het Duits ondertiteld. Deze zijn te zien op de website, via social media én worden via een mailing onder de ketenpartners verspreid. Alle video’s worden gepresenteerd door het Beekenkamp Team.

Google Street View
Om te voorkomen dat men de showtuin moet missen, wordt er een Google Street View gemaakt. Op deze manier kan iedereen zelf digitaal door de showtuin lopen. Ook worden er filmpjes gemaakt van alle producten in onze showtuin. Dit gebeurt niet alleen in week 24, maar ook in week 26, week 28 en week 30. Op deze manier is goed te zien hoe de producten zich ontwikkelen in een Nederlands klimaat. Hierbij wordt ook aangegeven met wat voor weer de planten te kampen hebben gehad. “We wilden het zo echt mogelijk maken. Daarom hebben we besloten het in week 24 te houden om zo een realistisch beeld te geven van de producten wat wij normaal ook zouden laten zien.

Persoonlijk contact en interactie
"Het enige dat nu nog ontbreekt, is persoonlijk contact en interactie met onze klanten", aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants. "Maar ook daar hebben we een oplossing voor bedacht! Alle video’s worden gepresenteerd door het Beekenkamp Team en op donderdagmiddag organiseren we een speciaal Q&A (vragenuurtje) voor iedereen die ons normaal gesproken zouden bezoeken. Via een webinar platform kan iedereen die zich heeft aangemeld meekijken naar een live beeld waarin vragen worden beantwoord. Via dit platform kunnen alle vragen worden getypt, ons team beantwoord alle vragen direct."


Leandra de Boef | 03-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS