woensdag 21 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Virtual Tour Syngenta Flowers

Virtual Tour Syngenta Flowers

Ook Syngenta Flowers kiest er dit jaar voor om in een digitale omgeving de nieuwste introducties, core producten, merken en best sellers te presenteren. Dit doet de veredelaar in week 25 door middel van een gratis Virtual Tour, die op elk moment te bezoeken is. 

De virtuele tour biedt niet alleen een 360° ervaring, het linkt ook naar additionele informatie en videos over de genetica, merken en technisch advies. Bezoekers kunnen kiezen tussen een wandeling langs het assortiment of een begeleide tour met Syngenta’s technische experts. De Virtual Tour zal toegankelijk zijn in meerdere talen. 

Eerder dit jaar transformeerde de veredelaar een evenement in een online experience. De WebCAST eind maart werd gehost door collega’s in Noord-Amerika. Twee dagen gevuld met interesante webinars, verzorgd door de eigen technische specialisten, bleken een succes.

"Nu nemen we de volgende stap door ons assortiment binnen Europa in deze online omgeving te presenteren", vertelt Sandra Verlaat, Hoofd van Marketing Europe. "De 360° virtuele tour laat de bezoeker onze laatste toevoegingen en hoogtepunten uit het assortiment ervaren alsof deze in een echte kas aan hen gepresenteerd zijn. De technologie is vergelijkbaar met het bekende Google Streetview, waarbij je kunt rondkijken op meerdere punten op de weg."

Registreren voor de Tour kan gemakkelijk op www.syngentaflowers.eu/virtualtour.


04-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 De Hofmakerij stagemarkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS