dinsdag 11 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Tijdelijke formule Groen-Direkt

Tijdelijke formule Groen-Direkt

Door middel van een tijdelijke formule biedt Groen-Direkt inkopers en handelaren van tuinplanten toch de mogelijkheid om het aanbod fysiek te bekijken, binnen de kaders van de coronarichtlijnen. 

De tijdelijke formule is een doorlopende 1-stuks monsterpresentatie met iedere week nieuwe monsters, die loopt tot en met 11 augustus. Deze week was de eerste week van de monsterpresentatie. Bekijk hier onze fotoreportage

Mede omdat veel zomervakanties anders dan normaal zullen verlopen, ziet Groen-Direkt volop verkoop kansen en heeft het gekozen voor een wekelijkse cyclus van de monsters. Daarnaast is het hele assortiment tuinplanten terug te vinden op de webshop, waar het 24/7 besteld kan worden. Het bezoeken van de monsterpresentatie kan alleen op afspraak op dinsdag en woensdag.

Najaarsbeursweek – speciale monsterpresentatie
In week 35 organiseert Groen-Direkt normaal gesproken de Najaarsbeurs. Dit jaar zal dit een speciale monsterpresentatie worden, die ook alleen op afspraak te bezoeken is. Nadere invulling, data en verdere informatie hierover zal later naar buiten gebracht worden. Het plan hiervoor licht ter goedkeuring bij de overheid.

 


04-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS