donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Toch internationale bloeiproef via 3D Digi Delishow

Toch internationale bloeiproef via 3D Digi Delishow

Het lijkt erop dat zo'n beetje elke veredelaar in Nederland de digitale snelweg zoekt als alternatief voor de internationale FlowerTrials week. Zo ook Deliflor Chrysanten, die normaal gesproken in die week de internationale commerciële bloeiproef organiseert onder de noemer ‘Delishow’. Nu deze niet op de gebruikelijke manier door kan gaan vanwege corona, en de chrysantenveredelaar de internationale klanten toch van dichtbij de noviteiten wil kunnen tonen, organiseert Deliflor de ‘3D Digi Delishow’.

Via een online platform kunnen klanten over de hele wereld de nieuwe Deliflor rassen in 3D te bekijken en een virtuele vlucht over de bloeiproef te maken. "3D fotografie biedt een unieke manier om nieuwe rassen van dichtbij en vanuit verschillende hoeken te kunnen beoordelen. Het online platform gaat in week 25 live zodat klanten eerste rang zitten voor alle toppers uit de bloeiproef." Tijdens de 3D show is bijvoorbeeld de nieuwe groene troschrysant Deligreen te zien en ook de witte pluischrysant Evidence en de schitterende gele troschrysant Vibe. Alle productinformatie zoals bloemdiameter, reactiesnelheid, groeikracht en beschikbaarheid in specifieke landen staat overzichtelijk vermeld bij de noviteiten. Ook is er op de social media kanalen van de veredelaar utigebreid aandacht voor de bloeiproef.

Voor Nederlandse klanten is er op beperkte schaal fysieke toegang tot de bloeiproef mogelijk. Dit kan alleen na het maken van een afspraak met de accountmanagers.
 


Leandra de Boef | 05-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS