donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Hydrangea Breeders Association ontvangt bezoekers tijdens VIP event

Hydrangea Breeders Association ontvangt bezoekers tijdens VIP event
Hydrangea Breeders Association organiseert haar eigen VIP event nu de Flower Trials niet doorgaan. Het biedt op deze manier haar klanten toch de gelegenheid een aantal vernieuwende HBA-potrassen te bekijken en informatie op te doen in een persoonlijke sfeer. 
 
Tijdens het event toont HBA een aantal veelbelovende selecties die naar verwachting volgend jaar als nieuwe rassen worden geïntroduceerd. Daarnaast wordt het beschikbare potsortiment gepresenteerd. Dit bestaat uit een scala aan prachtige, meerjarige en rijkbloeiende hortensia’s opgekweekt in 15 liter containers bij partner en jongeplantenleverancier Kötterheinrich. Een blikvanger is Finya, een gevuldbloemige helderwitte randbloeier. Finya kleurt verrassend door naar groen-bordeauxrood. Andere bijzondere noviteiten zijn tweekleurige Candy Lips and Sweet Lips en de nieuwe 'legends' Baladia en Velvet Beauty. 
 
 
Het HBA VIP-event is erop gericht om klanten persoonlijk te ontmoeten. Jan ten Brinke en Jaap Stelder geven een exclusieve rondleiding. HBA hoort graag welke specifieke behoeften en persoonlijke vragen er leven bij haar klanten. Bezoekers zijn van woensdag 10 juni t/m vrijdag 12 juni op afspraak van harte welkom op de HBA-locatie aan Achterweg 58a in De Kwakel. HBA houdt zich tijdens het driedaagse VIP-event aan de richtlijnen van het RIVM.

08-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS