donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Showtuinen Dummen Orange hele zomer online en offline open voor bezoek

Showtuinen Dummen Orange hele zomer online en offline open voor bezoek

De showtuinen van Dümmen Orange in De Kwakel en in het Duitse Rheinberg, zijn niet alleen in week 24 open, maar blijven de hele zomer open voor bezoekers. Daarnaast heeft de veredelaar een digitale rondleiding door de showtuinen opgezet, zodat ook virtueel een bezoek gebracht kan worden aan de showtuin. Zo krijgen alle internationale relaties van de veredelaar de kans om de nieuwste producten te bewonderen. 

Showtuin in Rheinberg

Het bezoeken van de showtuin kan alleen op afspraak. Bezoekers worden persoonlijk verwelkomd en rondgeleid door de vertegenwoordigers. In de digitale rondleiding laten productspecialisten hun favorieten zien voor het komende seizoen en tonen zij het assortiment, de nieuwe introducties en verschillende retailoplossingen.

Tot de vele highlights die er te zien zijn, behoort volgens de veredelaar zeker Miss Fantastic uit de Sweetunia Diamonds collectie. "Haar roze bloemranden contrasteren prachtig met de donkere, stervormige tekening in de bloem. Als solitair toegepast of in combinaties met roze en wit; Miss Fantastic trekt altijd de aandacht."

Showtuinen Dummen Orange hele zomer openShowtuin De Kwakel

Martina Gerhards, Marketing Manager Eenjarigen, Vaste Planten en Potplanten EMEA zegt: "Wij zijn blij dat we onze nieuwe producten aan alle Europese relaties kunnen laten zien dankzij het gebruik van nieuwe kanalen en nieuwe media."

De showtuinen kunnen digitaal bezocht worden via de website van de veredelaar. 

 


11-06-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Adomex


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS