donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Belgische vakbeurs Florall ondersteunt Vlaamse sierteeltsector

Belgische vakbeurs Florall ondersteunt Vlaamse sierteeltsector

De Belgische vakbeurs voor sierplanten en boomkwekerijproducten FLORALL vindt op 25 augustus aanstaande plaats in de Waregem Expo. Ook voor de Vlaamse sierteeltsector is de coronacrisis een flinke beproeving geweest en is dat in veel gevallen nog steeds. Maar, zo stelt de vakbeurs, de sector heeft al eerder hete vuren doorstaan. De vastberadenheid om sterker uit deze crisis te komen is nooit weggeweest. Telers trekken zich hierbij op aan de groeiende waardering van de consument voor meer groen in huis én tuin.

Het nut van deze najaarseditie heeft daarom ook nooit ter discussie gestaan, aldus de organisatie van de vakbeurs. Ook nu zal Waregem Expo op dinsdag 25 augustus helemaal in het teken staan van het Vlaamse seizoenaanbod van sierplanten en boomkwekerij. Dit keer natuurlijk rekening houdend met de dan geldende maatregelen. Meer dan 90 standhouders hebben een plek gekregen in Waregem Expo. Deze kwekers geven er de professionele kopers een nagenoeg compleet overzicht van wat Vlaamse siertelers de consument dit najaar kunnen bieden. Ook dit jaar krijgen de meest opvallende nieuwigheden van de standhouders een extra podium met deelname aan de FLORALL-awards.

“Op het vlak van veiligheid nemen we geen enkel risico”, aldus organisator Pieter Van Oost namens FLORALL. “We reduceerden het aantal beschikbare standvlakken, zodat er voldoende plaats is voor standhouders en bezoekers. Bezoekers volgen een vast parcours, we bieden mondmaskers en handgels aan, en registeren nauwgezet alle bezoekers. Uiteraard blijven we in nauw overleg met de autoriteiten en zullen we niet aarzelen om bijkomende maatregelen te treffen indien nodig.” 

FLORALL wordt tweemaal per jaar georganiseerd en geeft een volledig overzicht van het voor- en najaarsassortiment sierteelt en boomkwekerijproducten. Professionele telers en verschillende toeleveranciers uit de sierteeltsector stellen hier hun assortiment voor aan een internationaal publiek.

De toegang voor de beurs gratis, maar registratie is vereist via www.FLORALL.be.  


07-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS