donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Online platform organiseert internationale online Trade Fair

Online platform organiseert internationale online Trade Fair

Online platform Thursd organiseert in oktober een internationale online vakbeurs, de Thursd Online Trade Fair. Het platform biedt bedrijven in de sierteelt hiermee de mogelijkheid om internationaal aandacht te krijgen voor hun producten en diensten. De Trade Fair vindt plaats tussen 1 en 14 oktober 2020.

Het idee voor de Online Trade Fair komt voort uit de onzekerheid rondom het coronavirus en het wel of niet doorgaan van traditionele beurzen, gecombineerd met de sterk toegenomen aanwezigheid van bedrijven op het internet.

De Thursd Online Trade Fair (#TOTF2020) is alleen online te bezoeken. Standhouders kiezen een online stand op de homepagina van de Thursd-website. Daaraan gekoppeld krijgen zij een eigen webpagina op Thursd waarin ze hun bedrijf, producten en diensten profileren. De webpagina blijft ook na de #TOTF2020 bestaan en er wordt veel aandacht besteed aan de juiste SEO op elke pagina. Ook zijn er opties voor extra publiciteit in de nieuwsbrieven en op de sociale kanalen.

Het internationale online platform met verhalen van en over bedrijven en personen in de sierteelt, timmert sinds september 2019 aan de weg. Inmiddels trekt het bezoekers van over de hele wereld. Het platform zegt dat elke maand ruim 60.000 bezoekers de website weten te vinden en verwacht dat dit aantal begin oktober een stuk hoger ligt. Het ziet het bereik op zowel de website als op de social media kanalen met ongeveer 10 procent per maand groeien. De bezoekers van de Thursd-website komen uit 87 landen. Ruim 70 procent hiervan is afkomstig uit de VS, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.


09-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS