zaterdag 16 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Shopper activatie buitenplanten bij GroenRijk

Shopper activatie buitenplanten bij GroenRijk

In september organiseren de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland een shopper activatie voor buitenplanten. Met de campagne willen deze partijen consumenten stimuleren om meer buitenplanten te kopen in de maand september en zo langer te genieten van hun buiten.

Om het bedrag dat de consument aan buitenplanten besteed iets te verhogen, wordt aan de campagne ook een tijdelijke winactie gekoppeld. Bij besteding van € 20,- aan buitenplanten kan de consument bij elk GroenRijk filiaal een terrasverwarmer winnen ter waarde van 250 euro.

De campagne wordt ingezet via social media advertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl én GroenRijk.nl en ook de lokale (online)media rondom de GroenRijk winkels worden ingezet. Daarnaast communiceert GroenRijk.nl over deze actie in haar online folder en weekaanbiedingen, op haar website en social media om mensen naar de winkel te krijgen. In de winkel zorgt een promotiepakket voor de winkelcommunicatie over de winactie met de terrasverwarmer.

Ook lanceert Mooiwatplantendoen.nl op haar website en social kanalen in september het 'najaar buitenplanten'-dossier met volop inspiratie voor de tuin. "Want ook in september kun je genieten van je tuin, balkon of terras. Juist in deze periode wisselt het assortiment buitenplanten en verleng je hier eenvoudig de zomer mee." Via online (social) advertenties in Nederland en Duitsland en een radiocommercial in Nederland raakt de consument geïnspireerd om aan de slag te gaan met buitenplanten. 


17-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS