vrijdag 25 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Plantenkwekerij Roobeek pakt ze in

Plantenkwekerij Roobeek pakt ze in

Plantenkwekerij Roobeek in Arcen gaat inpakken en niet zo’n klein beetje ook. Op 1 november moet de hal van bijna 3.000 vierkante meter klaar zijn en per 1 januari begint het bedrijf met haar nieuwe tak ‘Fulfilment Centre Arcen’. Het concept hierbij is dat via diverse webshops bestelde planten ingepakt worden voor verzending en verstuurd worden naar klanten in Zweden, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Engeland, België en natuurlijk ook in Nederland.

Planner Guus Verhaegh

Mede-eigenaar Frank Deriet verwacht dat het aantal medewerkers zal groeien van 80 naar 120 werknemers. “Het is hoofdzakelijk eigen kweek maar we werken ook nauw samen met regionale telers”, aldus Deriet. “Je moet vooral denken aan tuinplanten, heesters, boomkwekerij-planten maar vooral de grotere maat haagplanten die wij dan door bijna heel Europa aan particulieren zullen gaan leveren. Het ‘Fulfilment Center’ wordt de vierde poot in ons bedrijf. Naast de kwekerij hebben we Dutch Garden Plants, een groothandel die levert aan fysieke plantenwinkels."

Inkoper Ed Kamps

Vanaf 1 juni is het team van Roobeek uitgebreid met inkoper Ed Kamps en planner Guus Verhaegh. Kamps heeft als tuinplantenspecialist jarenlange ervaring en is verantwoordelijk voor de inkoop van het volledige tuinplanten en bomen assortiment. Verhaegh komt uit de transportwereld en de ervaring als planner in deze sector komt dus uitermate goed van pas.
Ed Kamps is dagelijks op pad om de klanten een aantrekkelijk en constant kwalitatief assortiment te kunnen bieden. Guus Verhaegh zorgt op zijn beurt dat vanuit Arcen alle zendingen in goede banen worden geleid.

Kwekers kunnen bij Ed informeren of hun assortiment geschikt is voor de online verzending en toegevoegd zou kunnen worden aan het aanbod naar de Europese online winkels toe.
Ed is te bereiken per e-mail op ed@roobeekverpakt.nl of telefonisch op 0640060078.
 


13-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS