donderdag 1 oktober 2020
FN TOP logo FN TOP add

Anthura neemt kennis en ervaring over van Bureau IMAC

Anthura neemt kennis en ervaring over van Bureau IMAC

Tuinbouwadviesbureau Bureau IMAC Bleiswijk houdt per 1 januari 2021 op te bestaan. De kennis en ervaring van het kenniscentrum voor de teelt van anthurium en phalaenopis, gaat over naar Anthura. Zowel Andre Lont, directeur IMAC, als Mark van de Ven gaan naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij Anthura. 

Lont geeft aan dat de onafhankelijkheid van het bureau een optimalisatie in de weg staat. Hij zegt toe dat alle gemaakte afspraken nageleefd zullen worden en dat klanten van Bureau IMAC ondersteund zullen worden bij het vinden van gewenst onafhankelijk advies.

De nieuwe afdeling van Anthura richt zich primair op teelttechnische vraagstukken. Lont en Van de Ven zullen vanuit Anthura klanten blijven adviseren over technische eigenschappen van rassen en gewassen. Zij ondersteunen hiermee de accountmanagers bij teelttechnische vraagstukken en dragen zo bij aan kennisuitwisseling. Verder zullen zij zich richten op het volledig in kaart brengen van teelttechnische raskenmerken van het Anthura assortiment, ondersteunen ze de productielocaties en initiëren ze teeltonderzoek.

Mark van der Knaap, directeur veredeling en productie, over de afdeling gewasoptimalisatie: “De jarenlange teelttechnische kennis en ervaring van Andre en Mark, uit binnen- en buitenland, kan in de nieuwe opzet beter afgestemd worden op behoeftes bij onze klanten alsook intern. Met een duidelijke focus vormen zij de verbindende schakel tussen onderzoek, veredeling en commercie op teelttechnisch gebied."
 


14-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWAnthura


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS