donderdag 1 oktober 2020
FN TOP add FN TOP logo

Europees management Syngenta Flowers uitgebreid

Europees management Syngenta Flowers uitgebreid

Leendert Arkenbout is met ingang van 1 september aanstaande hoofd Operations EAME voor jonge planten en stek bij Syngenta Flowers. Daarnaast is recent Yigremachew Worku benoemt tot hoofd productie EAME zal zijn. Met deze twee benoemingen heeft Syngenta Flowers haar supply chain opgesplitst in twee onderdelen Productie en Operations. Hiermee wil het bedrijf een sterkere focus creëren bij de teams op kwaliteits- en leveringsverbeteringen om zo haar klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Beide heren zijn al langere tijd in dienst van Syngenta. Worku is momenteel sitemanager bij Ethiopia Cuttings, waardoor hij zeer veel ervaring heeft met productie en de farms. Arkenbout is als Head of Finance nauw bij Syngenta betrokken bij bedrijfsprocessen en investeringsbeslissingen. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op het optimaliseren van de end-to-end-supply flows in de activiteiten van Syngenta Flowers.

Mark Schermer, Head of Flowers EAME: “De opsplitsing van de supply chain in twee disciplines zal het team helpen zich te concentreren op hun kerntaken: kwaliteit brengen, efficiëntie verbeteren en realistische keuzes maken in het aanbod. Het Europese management is nu compleet met een nieuw en enthousiast team.”

Arkenbout is enthousiast over de ontwikkelingen voor Syngenta en dankbaar voor de mogelijkheid om hierin een rol te spelen: "Ik streef ernaar om een verschil te maken in alles wat ik doe, en ik ben vastbesloten onze belofte aan onze klanten waar te maken. Er is een sterk Operations-team met zeer capabele mensen. Samen zullen we onze end-to-end-toevoerstromen optimaliseren, de efficiëntie verhogen en de complexiteit verminderen om een betrouwbare levering van de beste producten naar onze klanten te garanderen.” Worku ziet de splitsing als de sleutel voor de toekomst voor Syngenta Flowers en is trots om zijn rol binnen de organisatie uit te breiden. “Mijn rol zal het zijn om een sterkere brug te bouwen tussen de teams in Afrika en De Lier om ze als één supply team nog sterker te laten werken. Persoonlijk ben ik ook echt enthousiast. Het is een enorme verandering en ik zal meer verantwoordelijkheid dragen. Het laat zien hoe Syngenta zich inzet voor het ontwikkelen van mensen”, aldus Worku.


Leandra de Boef | 16-07-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS