vrijdag 22 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Plant Collect start online beursweken met ludieke strandstoel actie

Plant Collect start online beursweken met ludieke strandstoel actie

Afgelopen week ontvingen klanten van Plant Collect een strandstoel ter voorbereiding van de Plant Collect online beursweken van 14 tot en met 26 augustus 2020. Zo kunnen zij vanuit hun luie strandstoel het najaarsassortiment bestellen en profiteren van mooie beursacties.

Een laptop op schoot en bestellen maar dus vanuit Plant Collect strandstoel. Op uw favoriete plek kunnen zo de producten geselecteerd worden voor een succesvol najaar in het tuincentrum. En wie een mooie foto maakt van zichzelf in de strandstoel en deze per Whats-app stuurt naar 06-24607028, kan nog een geheel verzorgd nachtje weg winnen naar de Zeeuwse kust ook.

"Verschillende leveranciers zijn door de Corona crisis voorzichtig geweest met het opzetten van nieuw stekmateriaal. De goede verkoop van zowel kamer- als tuinplanten en de nog steeds groeiende vraag naar deze producten zorgt voor schaarste op de markt. We raden we u dan ook aan om de producten voor dit najaar op tijd te bestellen", aldus Jochem Nieuwesteeg van Plant Collect.

De online beursproducten zijn in de webshop van Plant Collect te vinden onder het kopje ‘Direct’, rechts in de keuzebalk. De prijzen bij de producten die hier zijn weergegeven, zijn volledig transparant. Dat wil zeggen; het is onze daadwerkelijke inkoopprijs bij de kweker, af tuin geladen. Hier bovenop komen alleen de handelingskosten en tussenstopkosten. Om de beurs overzichtelijk te houden heeft Plant Collect een interessante Top 100 geselecteerd.

Tijdens de online beurs zijn er ook speciale acties, zoals de mogelijkheid om per laag te bestellen in plaats van per volle kar. Ook wordt het gehele najaarsassortiment weergegeven op de Direct shop in plaats van alleen dat van de grotere kwekers. Dit betekent dus dat het gehele najaarsassortiment volledig transparant wordt aangeboden.


 

 


07-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS