donderdag 4 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Geen fysieke GrootGroenPlus in 2020, wel breed digitaal platform

Geen fysieke GrootGroenPlus in 2020, wel breed digitaal platform

GrootGroenPlus 2020 (GGP) zal van 30 september tot en met 2 oktober géén fysieke beurs,
maar een breed digitaal platform zijn. Dit laten bestuur en beursmanagement weten. Zij geven aan de tijd te hebben genomen om tot een goed gewogen oordeel te komen en op geen enkele manier een gok willen nemen met de gezondheid van mensen die bij GGP betrokken zijn.  

"Hoewel we in eerste instantie tot 1 september wilden wachten met ons besluit,
meenden we inmiddels voldoende informatie en inzicht te hebben om nu al tot een
gefundeerd besluit te komen", aldus bestuur en management van GGP. De doorslag is de onlangs ingevoerde regel dat het ontstaan van besmettingen kan leiden tot een sluiting van maximaal 14 dagen. "Dit kan tijdens de opbouw en beursdagen voor problemen zorgen. Hoewel we ervan uitgaan dat iedereen zich aan de regels zal houden, gaat het nog steeds om veel mensen én dus bedrijven en vrijwilligersorganisaties. We zijn daarom tot de conclusie gekomen dat we het niet verantwoord vinden om dergelijke onverzekerbare risico’s aan te gaan met gelden van onze sector. Bovendien zijn de basisregels in de meeste landen nog steeds; werk zoveel mogelijk thuis, vermijd drukte." Ook heeft de organisatie de onlangs geopende bezoekers- en persregistratie als extra graadmeter gebruikt om het gevoel bij bezoekers te peilen. Het aantal bezoekers dat aangeeft zeker te willen komen, blijft ver achter bij voorgaande jaren.

Al gedane aanmeldingen en aanbetalingen schuiven door naar de fysieke editie van 6 tot en met 8 oktober 2021 én dit jaar wordt er een (gratis) breed digitaal platform als service aan de ingeschrevenen aangeboden. De komende zes weken wordt meer duidelijkheid gegeven over de digitale beursdagen.
 

20-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS