donderdag 4 maart 2021
FN TOP logo FN TOP add

Jubileumeditie Fleuramour verplaatst naar 2021

Jubileumeditie Fleuramour verplaatst naar 2021

De 25ste editie van Fleuramour is uitgesteld vanwege de coronapandemie. Fleuramour zou plaatsvinden van 25 tot en met 28 september 2020 en trekt jaarlijks meer dan 15.000 bezoekers. De jubileumeditie zal nu plaatsvinden in 2021. "De organisatie van het internationale bloemenevenement streeft naar kwaliteit en schoonheid en vreest dat het dit niet kan garanderen in deze onzekere tijden."

Het zou dit jaar al de 25ste editie geweest zijn van het internationaal bekende evenement Fleuramour - A Magical World of Flowers. Volgens de organisatie beloofde het een magische jaargang te worden. “Bezoekers zouden terechtkomen in een sprookjesachtige wereld met 140.000 bloemen, verwerkt in fabuleuze designs door 's werelds beste bloemstylisten. Naast feeërieke bloemenshows, vernieuwende demonstraties, workshops en de nodige randanimatie wilden we voor dit zilveren jubileum nog enkele verrassingen uit de hoge hoed toveren, maar de gezondheid, veiligheid én het welzijn van onze bezoekers, exposanten en iedereen die betrokken is bij de organisatie staan voorop.”

Kwalitatief hoogstaand niveau

Na Nederland, Rusland, België en Italië was het de beurt aan Roemenië en het team van Nicu Bocancea om het binnenplein van het kasteel te transformeren in een adembenemend spektakel. De kerk zou een magisch uitzicht krijgen dankzij Dmitry Turcan uit Azerbeidzjan. Ook andere grote namen als Tomas De Bruyne, Tom De Houwer en Angelica Lacarbonara hadden hun deelname aan Fleuramour bevestigd. In totaal werden een 200-tal floral designers uit 20 landen verwacht. Door de onzekere ontwikkelingen omtrent het coronavirus vreest de organisatie dat zij zullen afhaken en kunnen ze niet garanderen dat het evenement hetzelfde kwalitatief hoogstaande niveau zou behalen als de vorige edities. “Fleuramour is altijd tot in de puntjes geregeld en dat kunnen we nu niet garanderen. Daarom hebben we besloten om het evenement te verplaatsen naar 2021. Dat geeft ons uiteraard ook weer meer tijd om deze 25ste editie nog magischer te maken." Het thema “Magic” zal in 2021 behouden blijven, besluit de organisatie.

 


27-08-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS